fbpx

Întrebări și Răspunsuri

 

Câte persoane sunteți în echipă? Mai puteți aduce un fotograf/videograf suplimentar?

Diada Media este un “business” de familie și e format din un singur fotograf (Giorgia) și un singur videograf (Cosmin). Noi suntem un cuplu nu doar la muncă, ci și acasă și de aceea lucrăm cel mai bine în “diadă”, adică în doi, de aceea considerăm că aducerea încă unui fotograf sau videograf ar fi o schimbare în dinamica noastră și nu am putea să ne simțim la fel de bine la evenimentul vostru și, deci, nici materialele nu credem că ar reflecta povestea vaostră prea bine. Pentru că ne place să construim o conexiune între noi și voi, să vă putem surprinde în momentele voastre cele mai autentice, credem că o echipă mai mare ar dăuna acestei spontaneități.

Vrem doar Fotografii, nu și Video; Se poate?

Ofertele noastre sunt gândite în așa fel încât să se adreseze majorității persoanelor care doresc atât foto, cât și video la evenimentul lor, de aceea primim destul de rar solicitări doar pentru unul dintre servicii. Răspunsul simplu ar fi că nu putem oferi doar foto sau doar video deoarece considerăm că sunt necesare ambele pentru a putea surprinde tot evenimentul cu toate nunațele lui. Fotografiile se completează perfect cu filmările, iar rezultatul final este un material multimedia care reflectă în cele mai mici detalii ziua nunții sau a botezului.

Cum reușiți să fiți și la mire și la mireasă în ziua nunții dacă sunteți doar doi?

Așa cum o să discutăm și când ne întâlnim, dacă programul nunții este foarte bine pus la punct, este timp pentru absolut tot. Considerăm că măcar 30 de minute se pot găsi în ziua respectivă pentru a surprinde atât pregătirile mirelui, cât și cele ale miresei, deci cu siguranță vom reuși să fim peste tot și să surprindem ceea ce este esențial.

Mergeți și la nași?

Cu toată sinceritatea vă spunem că mersul cu alai după nași este de cele mai multe ori o pierdere de vreme unde echipa foto-video nu își găsește neapărat locul. Mai degrabă fotograful și videograful pot folosi acest timp să suprindă cadre acasă la mireasă, unde se întâmplă lucruri mult mai importante care merită să rămână amintire. Dar, dacă pentru voi este semnificativă această tradiție, vom face în așa fel încât să mergem și acasă la nași.

Cât durează prelucrarea materialelor?

Perioada de prelucrare care va apărea pe contract este de 60-90 de zile lucrătoare de la eveniment, dar veți putea vedea preview-uri de fotografii la câteva zile de la nuntă sau botez pe pagina noastră de Facebook. În plus, de obicei ne place să vă facem surprize și să vă predăm mai repede fotografiile și clipurile video, deci nu vă lăsați initimidați de cele 90 de zile 😉

Putem primi toate fotografiile neprelucrate care au fost făcute în ziua evenimentului?

Pentru că fotografiem în format RAW (lipsit de contrast/culoare) doar programele specializate de editare pot deschide aceste fotografii, așadar nu ați avea ce face cu cadrele predate în acest fel. În plus, absolut toate dintre cele 800(+) de cadre predate sunt selectate și editate (reîncadrare, decupare, corectie colorizare, retusare defecte) astfel încât să rezulte doar cele mai bune imagini, în total acord cu portofoliul nostru.

 

 

image/svg+xml

Menu

Profile Photo

Povești spuse prin Fotografie și Videografie

contact@diadamedia.ro

0751602511

Facebook

YouTube

Highlights Reel

Call Now Button